Ota yhteyttä

Etusivu » Wirma » Ajankohtaista » Rekrytointi: Haemme asiantuntijaa yrityspalvelutiimiimme

Haemme asiantuntijaa yrityspalvelutiimiimme

Työn kuvaus 

Wirma yrityspalveluiden toiminnan tavoitteena on Lappeenrannan seudun työpaikkojen määrän lisääntyminen yritysten kasvun ja kansainvälistymisen sekä tänne sijoittuvien uusien yritysten kautta. Pyrimme houkuttelemaan alueelle uutta liiketoimintaa ja lisäämään alueemme vetovoimaisuutta. Wirma on aktiivisesti mukana edesauttamassa seudun toimintaympäristön muuttumista savupiipputeollisuudesta energia- ja ympäristö- ja ICT- alan sekä palveluyritysten vahvaksi keskittymäksi. Lue lisää toiminnastamme www.wirma.fi

Tehtäviisi kuuluvat:

• yrityspalvelun asiantuntijatehtävät

• yrityksille suunnatut markkinointi- ja viestintätehtävät

• yrityksille suunnattujen koulutus yms. -tapahtumien suunnittelu ja toteutus

• yhteistyöverkoston toiminnan kehittäminen ja siihen osallistuminen

Odotamme sinulta:

• käytännön osaamista yritystoiminnasta – yrittäjyyskokemus katsotaan eduksi

• myyntihenkisyyttä, järjestelmällisyyttä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

• sosiaalisen median, sähköisen viestinnän ja markkinoinnin osaamista

• suomen ja englannin kielten sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa – muu kielitaito katsotaan eduksi

• vähintään AMK-tason loppututkintoa
 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kansainvälisesti verkottuneessa ja mukavassa työyhteisössä. Työssäsi pääset palvelemaan asiakkaitamme, kehittämään palveluitamme ja samalla itseäsi. Työ on kokoaikainen. Työsuhde on voimassa toistaiseksi.

Työ alkaa 1.12.2017 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työsuhteeseen sovelletaan koeaikaa. 

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee ensisijaisesti tehdä internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa määräaikaan mennessä Asiakaspalvelukeskus Winkkiin, os. Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta. Kuoreen merkintä, Yritysasiantuntija.

Hakuaika päättyy 3.11.2017 klo 15.00.
 

Organisaation kuvaus

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Noin 73 000 asukkaan kasvavassa kaupungissamme kestävä kehitys ja vihreät arvot sekä kaupungin elinvoimaisuuden kehittäminen ovat keskeisessä asemassa.

Lappeenranta on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa yrityspalvelutiimin johtaja Mikko Ojapelto 27.10.2017 klo 12 - 16, puh. 050 5121 853, etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi

www.lappeenranta.fi