Marianaukion kesäterassin ravintolapalvelun tuottamisen haku avattu

Lappeenrannan kaupunki haluaa elävöittää Marianaukiota ja toteuttaa sinne terassimaailman kesällä 2021. Kaupunki huolehtii alueen ja terassin infrasta, yrittäjät puolestaan maksavat myyntipaikasta ja toimitilasta käyttöoikeusmaksua sekä varustavat oman myyntitilansa.

Kaupunki etsii asiakaspalveluhenkisiä yrittäjiä hoitamaan Marianaukion kesäterassimaailman kuutta (6) ravintolamyyntipistettä omana liiketoimintanaan, jota varten se antaa käyttöoikeussopimuksen nojalla yrittäjälle käyttöön myyntipisteen tilat sekä alueella olevan infran. Kaupunki rakentaa ja kalustaa 150 asiakaspaikan terassialueen, toteuttaa infran ja markkinoi terassia. Yrittäjien käyttöön hankitaan myyntikontit, joiden koko on 6 x 2,5 m. Hankkeen hengen mukaisesti kaupunki suosii terassialueella sellaista myyntitoimintaa, joka jättää mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Kyseessä on käyttöoikeussopimus, jonka tarkoituksena on taata Marian aukion kesäterassin asiakkaille ainutlaatuinen asiakaskokemus keskustan parhaalla paikalla ja tuoda tutuksi Lappeenrannan paikallisia makuja ja ravintolaosaamista.  Marianaukion kesäterassialue on avoinna 11.6. – 15.8.2021 päivittäin vähintään klo 11 - 20, halutessaan pidempään.

Tarjousten tai osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika on 19.02.2021 klo 13:00.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan ja jättämään hakemuksen, olethan yhteydessä alla olevaan henkilöön tarjouspyyntölinkin saamiseksi. Kaikki tarjoukset ja lisäkysymykset käsitellään Pienhankinta.fi portaalissa. Lisäkysymysten jättöaika on 11.2. klo 13 mennessä.

Lappeenrannan kaupunki, Elinvoima- ja kaupunkikehitys
Wirma yrityspalvelut
Antti Tuomaala
Asiantuntija, yrityspalvelut ja matkailu
p. 040 065 8203, antti.tuomaala@lappeenranta