Wirma sai vahvistusta yrityspalvelutiimiin

HANNA ANTTONEN tuntee Etelä-Karjalan. Hän on työskennellyt viimeiset 10 vuotta henkilöstöpalvelualalla maakunnan alueella tehden myyntiä ja rekrytointia.

- Sitä ennen toimin sekä myynti- että huolintatehtävissä kuljetus- ja huolinta-alalla, Anttonen kertoo.
- On mukavaa aloittaa uusi työ Wirman yritysasiantuntijana, hän jatkaa.
- Perustyön lisäksi osallistun erilaisiin työllistämishankkeisiin, joilla pyritään parantamaan yritysten ja kaupungin elinvoimaa.

VIIMEISET vuodet Anttonen on tehnyt läheistä yhteistyötä mielenkiintoisten ja erilaisten, eri toimialoilta olevien yritysten kanssa ja hän halusi päästä jatkamaan ja hyödyntämään tätä kokemusta toiselta puolelta ja päästä auttamaan yrityksiä vielä monipuolisemmin. Näin ollen avoin työpaikka Wirmassa herätti heti kiinnostukseni.

- Koen, että Etelä-Karjalan yrityskenttä on iso voimavara, jossa kaikkien tarpeet ja äänet eivät aina pääse tarpeeksi kuuluviin ja toivon, että voisin taustani avulla olla yrittäjien tukena, hän pohtii.
- Odotan mielenkiintoisia ja onnistuneita projekteja, joista saadaan toivottavasti pysyviä malleja, hän jatkaa. 
-Ja tietenkin toivon, että saamme maakuntaan paljon uusia innokkaita yrittäjiä, joita voisin olla osaltani tukemassa.

PERHE, kaikenlainen ulkoliikunta sekä jooga ovat Anttoselle tärkeä vastapaino työlle.

- Lisäksi talvisin avantouinti on aivan huippujuttu ja kesällä puutarhanhoito, johon olen myös aika hurahtanut, hän sanoo.

- Kesällä tosin aika ei millään tahdo riittää kaikkeen kivaan, sillä onhan meillä vielä Saimaakin tuossa vieressä. Saimaalla veneilen, mökkeilen, uin ja suppailen.

Hanna Anttonen, yritysasiantuntija, Wirma yrityspalvelut