Ota yhteyttä

Etusivu » Korona-apu » Yrittäjän hyvinvointi

Yrittäjän hyvinvointi

 

Yrittäjä, muista myös huolehtia omasta fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnistasi! Työelämän haasteissa myös Saimaan kriisikeskus auttaa yrittäjiä, jotka kokevat tilanteen uuvuttavaksi tai stressaavaksi. Heidät tavoittaa numerosta 05 352 4610. Akuuteissa tilanteissa myös Eksoten päivystys palvelee asiakkaita normaalisti.

Vahvempana tulevaisuuteen -webinaarisarja

 

Hyvinvointiwebinaarisarja ”Vahvempana tulevaisuuteen” käynnistyy Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon yrittäjille 29.4.2020 klo 11.00.
12-osaisessa webinaarisarjassa kokeneet valmentajat ja yrittäjät haluavat tukea alueen yrittäjien selviytymistä koronakriisin aiheuttamassa vaikeassa tilanteessa. 

Kaikille Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon yrityksille tarkoitetussa, maksuttomassa webinaarisarjassa saa tärkeää tietoa muun muassa siitä, miten yrittäjä voi parantaa toimintakykyä ja toimia parhaalla mahdollisella tavalla tässä tilanteessa. Aiheina käsitellään myös omaa terveyttä ja jaksamista, epävarmuuden sietämistä sekä sitä, miten voi myydä, markkinoida ja kehittää liiketoimintaa tässä hetkessä.

Tavoitteena on myös saada yhteistyötä ja uusia verkostoja Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon yrittäjien kesken.

Aloituswebinaarin pitää henkisen suorituskyvyn valmentaja ja palkittu yrityspuhuja Harri Gustafsberg. Mukana luennoimassa on myös useiden paikallisten yritysten edustajia.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä!

Webinaarien lisäksi osallistujat saavat apua ja tukea Facebook-ryhmässä

Valmennusten lisäksi perustetaan oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa osallistujat voivat kysellä asiantuntijoilta ja keskustella yhdessä. Webinaarit tulevat jälkikäteen osallistujille tallenteina.

Valmennuksen järjestävät yhteistyössä Lappeenranta-Imatra kaupunkiseudun kunnat, Business Mill, Wirma, Kehy, Saimaan kriisikeskus, Etelä-Karjalan kauppakamari, Etelä-Karjalan yrittäjät, Etelä-Karjalan yrittäjänaiset, Etelä-Savon yrittäjät, SyNet Saimaan yrittäjä-ja vaikuttajanaiset, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei, Savonlinnan elinkeinopalvelut, OP Suur-Savo ja OP Etelä-Karjala ja IT-Saimaa.

Lisätietoja:
Katja Tyrisevä, asiantuntija, Wirma yrityspalvelut
p. 040 661 9975, katja.tyriseva(at)lappeenranta.fi

Mari Ravattinen, hyvinvointivalmentaja TreeniX ja Mielen Melodiat
p. 040 731 1098, mari(at)mielenmelodiat.fi