Ota yhteyttä

Etusivu » Palvelut » Aloittavat yritykset » Yleistietoa yrityksen perustajalle

Yleistietoa yrityksen perustajalle

Yrityksen perustamiseen Suomessa liittyy monia eri vaiheita. Yrityksen perustaja tarvitsee tietoa mm. erilaisista yrittäjyyden vaatimuksista sekä toimenpiteistä. Tietoa on hyvä olla verotuksesta, yrityskulttuurista, markkinoista ja asiakkaista, yritysmuodoista ym. Markkinoita, kysyntää ja asiakkaiden tarpeita koskeva tutkimus voi olla tarpeen. Uuden yrittäjän on laadittava laskelmia ja arvioita sekä luonnollisesti hankittava toiminnalleen rahoitus.

Yrityksen perustamisopas

Perustamisopas alkavalle yrittäjälle 2017Lataa maksuton Yrityksen Perustamisopas Uusyrityskeskus ry:n sivuilta. Lisätietoja sekä eri kieliversioita mukaan lukien selkokielinen opas löydät osoitteesta www.perustamisopas.fi.

Perustamisopas alkavalle yrittäjälle kokoaa yhteen kaiken tarvittavan tiedon helposti omaksuttavassa muodossa. Opas on toteutettu yhteistyössä uusyrityskeskusverkoston ja sen jäsenyritysten sekä -yhteisöjen kanssa. Perustamisopas päivitetään kerran vuodessa, joten voit olla varma, että saat perustamisoppaasta ajantasaista tietoa.

 

Verkossa on runsaasti hyödyllistä tietoa yrittäjyydestä Suomessa. Klikkaa alla näkyviä kuvakkeita ja opiskele lisää yrittäjyydestä.