Ota yhteyttä

Etusivu » Palvelut » Yritystarinat » Flexim Security

Lappeenrantaan rantautunut Flexim Security kasvaa vahvasti

Flexim Security Oy on Suomen johtava oviautomatiikan, lukituksen ja työajanseurannan teknologian kehittäjä sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja. Toukokuussa 2013 yritysoston kautta Lappeenrantaan rantautunut Flexim kiinnostui kaupungista jo 2010 aikana, kun Wirma Lappeenranta Oy:n sijoittautumispalvelut otti heihin yhteyttä ja kertoi kaupungin tarjoamista mahdollisuuksista.

Kolmen vuoden kuluttua yhteydenotosta Panostaja Oyj –konserniin kuuluva Flexim rantautui lopulta Lappeenrantaan.

- Lappeenranta kiinnosti meitä sijoittautumispaikkana. Olimme pohtineet yhdessä Wirman asiantuntijoiden kanssa eri vaihtoehtoja sijoittumiseen Uuden yksikön perustaminen ”tyhjästä” oli yksi vaihtoehdoista, mutta lopulta Lappeenrannan Lukko- ja Varustepalvelu Oy:n yritysosto osoittautui parhaaksi ratkaisuksi, Flexim Security Oy:n toimitusjohtaja Jukka Laakso kertoo.

Wirman sijoittautumispalvelut tarjosivat Fliximin päätöksenteon tueksi runsaasti ajankohtaista ja puolueetonta markkinatietoa. Lisäksi Wirma kartoitti yritykselle toimitilavaihtoehtoja, auttoi paikallisten kumppanien löytymisessä sekä verkoston rakentamisessa. Paikallinen yhteistyöverkosto onkin avainasemassa, kun Flexim kehittää ja laajentaa toimintaansa Lappeenrannassa lähivuosien aikana. Yritys kasvaa vahvasti Lappenrannassa ja Flexim palkkasikin uusia työntekijöitä Lappeenrannan yksikköön jo vuoden 2013 aikana.

Asiakaslähtöisyys kuuluu vahvasti Wirman toimintaperiaatteisiin. Fleximin toimitusjohtaja Jukka Laakso arvostaa Wirman tarjoamaa palvelua suuresti

Olemme olleet tekemisissä useiden seudullisten kehitysyhtiöiden kanssa ja Lappeenrannassa palvelu on ollut ylivoimaisesti parasta. Wirman toiminta ja palveluasenne ovat valovuoden muita edellä.

Kun yritys perustaa toimipisteen uudelle paikkakunnalle, hankkeen toteuttaminen kestää usein jopa vuosia. Myös Fleximin sijoittuminen Lappeenrantaan osoittautui lopulta reilun kolmen vuoden mittaiseksi projektiksi. Wirman sijoittautumispalveluista vastaava johtaja Kimmo Kuikka vahvistaa, että Wirmassa tartutaan asiakkaan tarpeisiin viiveettä vahvan paikallistuntemuksen ja liiketoimintaosaamisen tukemana. – Olemme valmiita pitkäjänteiseen työhön, jotta asiakkaat löytävät parhaan mahdollisen ratkaisun kaupungissa ja jotta uuden yksikön toiminta pääsee käynnistymään mahdollisimman tehokkaasti, Kuikka täsmentää.