Markkinavuoropuhelutilaisuudet 3.1 ja 5.1. - M/S CARELIA vuokraus 2024-2028 risteily- tai muuhun liiketoimintaan

-

Tilaisuus: ​ Markkinavuoropuhelu​

M/S CARELIA VUOKRAUS 2024-2028​ Risteily- tai muuhun liiketoimintaan

M/S CARELIAN esittely Lappeenrannan satamassa keskiviikkona 3.1. ja perjantaina 5.1.2024 klo 11:00 – 15:00. Paikalla omistajan tekninen henkilökunta, joka esittelee alusta ja sen ominaisuuksia. Avoin tilaisuus kaikille ilmoittautuneille. Infossa ei käsitellä vuokrauksen sisältöön tai tarjoajan yritystoimintaa tai liiketoimintamalliin liittyviä kysymyksiä. Esittelyinfossa on mahdollisuus tutustua M/S CARELIAAN Lappeenrannan satamassa ja esittää laivan omistajalle aluksen tekniikkaan ja tiloihin liittyviä kysymyksiä sekä mahdollinen liittyminen kunnallisteknisiin järjestelmin. Kaikkiin teknisiin ja tiloihin liittyviin kysymyksiin pyritään vastaamaan paikan päällä ja tarvittaessa vastaukset toimitetaan kaikille markkinavuoropuheluun toisen vaiheeseen osallistuville. Infossa ei käsitellä vuokrauksen sisältöön tai tarjoajan yritystoimintaa tai liiketoimintamalliin liittyviä kysymyksiä.

Ilmoittaudu 22.12. mennessä mukaan jompaankumpaan joko 3.1. tai 5.1. tilaisuuteen

Esittelyinfon jälkeen on kiinnostuneilla mahdollisuus kahdenkeskiseen markkinavuoropuheluun

M/S CARELIAN omistajan edustajien ja aluksen vuokrauksesta kiinnostuneiden kahdenkeskiset neuvottelut Lappeenrannassa tai TEAMS-neuvottelut. Neuvottelut pidetään tammikuussa   18.1.2024 klo 10–14 ja 19.1.2024 klo 10–14. Kahdenkeskeiset neuvottelut vaativat sitovan ilmoittautumisen Lappeenrannan Yritystila Oy:lle osoitteeseen lato@lappeenranta.fi.

***

Lisätietoja tilaisuudesta: 

Timo Hämäläinen
Lappeenrannan Toimitilat Oy
Kiinteistöjohtaja
timo.s.hamalainen@lappeenranta.fi
Puh. 0400 518 358

Timo Suonio
Satamavalvoja/tekniikka
timo.suonio@lappeenranta.fi
puh. 040 662 0343

Tilaa uutiskirje

Vinkkaamme Wirman kuukausittain ilmestyvässä uutiskirjeessä Lappeenrannan seudun hyödyllisistä koulutuksista, tapahtumista ja muista ajankohtaisista teemoista.

Tutustu Lappeenrannan kaupungin Wirma yrityspalveluiden tieto- ja rekisteriselosteeseen tästä ja evästekäytäntöihin tästä.