Markkinavuoropuhelutilaisuus: Kesäterassi Marianaukiolle 2021

-

Markkinavuoropuhelutilaisuus: Kesäterassi Marianaukiolle 2021

Lappeenrannan kaupunki suunnittelee kesäterassia Marianaukiolle kesäksi 2021. Tavoitteena on vireyttää kaupunkikuvaa, elävöittää kaupungin ydinkeskustaa sekä tarjota haasteellisessa taloudellisessa tilanteessa paikallisille ravintolayrittäjille uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Terassi tuo kaupungin ydinkeskustaan myös Green Leaf -teemavuoden kohteen missä ympäristönsuojelun ja kestävän kehityksen arvot näkyvät ja toteutuvat kaupunkikuvassa.

Alustavissa suunnitelmissa on, että Lappeenrannan kaupunki rakentaa ja kalustaa 150 asiakaspaikan terassialueen ja  hankkii yrittäjien käyttöön myyntikontit, joiden koko on 6x2,5 m. Myyntipaikkojen määrä on 4-6 konttia. Yrittäjät maksavat myyntipaikasta ja toimitilasta vuokraa ja varustavat oman myyntitilansa. Terassi tulisi olemaan auki 11.6.- 15.8.2021 klo 10-24.  Rakentamisessa, raaka-aineissa ja jätehuollossa noudatetaan kestävän kehityksen parhaita käytäntöjä. Tämän lisäksi kaupunki suosii terassialueella sellaista myyntitoimintaa mikä jättäisi mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Tervetuloa keskustelemaan ja kuulemaan lisää suunnitteilla olevasta Marianaukion kesäterassista 2021. Tilaisuudessa kaupunki esittelee alustavia suunnitelmia tavoitteista ja kesäterassin toteutuksesta sekä päätetään kriteerit toimijoiden valinnasta. Kriteerejä voisivat olla tuotevalikoima, sitoutuminen Green Leaf tavoitteisiin, aukioloaikoihin ja paikallisuuteen. 

Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä TEAMssin välityksellä. Linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostiin ennen tilaisuuden alkua. 

Lisätietoja tapahtumasta:

Antti Tuomaala
Asiantuntija, yrityspalvelut
Lappeenrannan kaupunki / Wirma yrityspalvelut
+358 40 065 8203
antti.tuomaala@lappeenranta.fi

Ilmoittautumislinkki:
https://www.suknestor.fi/ilmoittaudu/MarkkinavuoropuhelutilaisuusKesaterassiMarianaukiolle/