Markkinavuoropuhelutilaisuus: PADEL-ulkokenttiä Myllysaaren perhepuiston viereiselle pallokentälle

-

Kaupunki etsii asiakaspalveluhenkistä yksityistä toimijaa toteuttamaan ja operoimaan omana toimintanaan Lappeenrannan kaupungin Myllysaaren alueelle sijoittuvia padel-ulkokenttiä. 

Tervetuloa keskustelemaan tulevasta hausta Padel-ulkokenttien toteuttamisesta Myllysaaren perhepuiston viereen, Ainonkadun varrella olevalle Kirkkoherranlahden kentälle sekä siihen liittyvistä valintakriteereistä. Tätä varten kaupunki vuokraa käyttöoikeussopimuksen nojalla toimijalle maa-alueen. 

Vuokra-alue sijaitsee hyvin suositun Myllysaaren perhepuiston lähellä ja padel-palvelut lisäävät alueen vetovoimaa ja monipuolisuutta tuottaen synergiaetuja ja lisäarvoa toisilleen. Padel-ulkokentille osoitettava alue on helposti saavutettavissa ja sen tunnettuus vapaa-ajanviettopaikkana on hyvä. Myllysaari on kaupungin pääuimaranta Saimaan rannalla. Se sijaitsee aivan keskustan tuntumassa Kaupunginlahden ja Linnoitusniemen itäpuolella.

Myllysaaren alue on uudistettu perhepuistoksi vuosina 2009–2012. Perhepuisto on lapsiystävällinen, viihtyisä ja turvallinen kaupunkilaisten vapaassa käytössä oleva liikunnallinen puisto. Kirkkoherranlahden kenttä sijaitsee Myllysaaren välittömässä läheisyydessä ja kentän vieressä on hyvät parkkipaikat. Kentän Kirkkoherranlahden kentän itäpäädyssä on kolme rantalentopallokenttää. Kirkkoherran kenttä on ollut aikaisemmin jalkapalloilun käytössä ja on hiekkapinnalla. Padelin ja rantalentopallon harrastajat voivat käyttää Myllysaaren perhepuiston kahviopalveluja ja wc-tiloja sekä yhdistää lajiharrastukseensa samalla pulahduksen Saimaan aaltoihin uimarannalla.

 

AIKA: Torstai 25.2.2021 Klo 10.00 - 12.00

PAIKKA: Teams –kokous

 

Tilaisuudessa kaupunki esittelee alustavan suunnitelman alueesta ja tulevan kilpailutuksen sisällöstä. Osallistujilta toivotaan ideoita ja ajatuksia valintakriteereistä ja käytännöistä.

Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä Teamssin välityksellä. Linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostiin päivää ennen tilaisuuden alkua.

Ilmoittauduthan viimeistään 23.2.2021 klo 16 mennessä.

Ilmoittautumislinkki: https://www.suknestor.fi/ilmoittaudu/MVPPadelulkokenttiaMyllysaareenViereen/

 

Tervetuloa!

 

Lisätietoja:

Projektijohtaja Ilkka Oksman, Lappeenrannan toimitilat Oy, Liikuntapaikkarakentaminen
puh. 0400753504, ilkka.oksman(at)lappeenranta.fi

Yrityspalvelupäällikkö Eeva Pihlajaniemi, Lappeenrannan kaupunki
p. 0440 523 056, eeva.pihlajaniemi(at)lappeenranta.fi