Metalreality Networkin verkostopalaveri 2/2021

-

Verkostoidutaan! 

Tervetuloa Metalreality Networkin verkostopalaveriin, joka järjestetään Teams-kokouksena to 25.3.2021 klo 14.00 - 15.30! 

Mikä on Metalreality?
Yrityksille tekijöitä ja osaajille töitä. Eteläkarjalainen metalliosaaminen tunnetuksi. Osaamista ja toimintaa kehittämällä lisää liiketoimintamahdollisuuksia. Yhdessä luomme uuden metallitodellisuuden. Metalreality Network. 

Pääset Metalreality Networkin esittelyyn tästä. 

Tapahtuma on tarkoitettu verkostotoiminnasta kiinnostuneille yrityksille sekä Metalreality Network -verkoston nykyisten jäsenyritysten ja sidosryhmien edustajille.

Verkostopalaverin vierailevina puhujina ovat lasertyöstön ja 3D-tulostuksen professori Heidi Piili (VERKOTA-hanke, LUT-yliopisto, LUT Koneen Lasertyöstön laboratorio) sekä projektipäällikkö, Mohsen Amraei (VERKOTA-hanke, LUT-yliopisto). VERKOTA-hankkeen esittelyyn pääset tästä.

Alla on tilaisuuden aikataulu ja ohjelma sekä ilmoittautumisohjeet.

Ohjelma:

14.00 Verkostopalaverin avaus ja tilaisuuden ohjelma, Eeva Pihlajaniemi

14.05 Osaava työvoima, Boris Karandassov

14.25 Metallien 3D-tulostus esimerkein, Heidi Piili ja Mohsen Amraei

14.50 Yhteiskehittämisohjelma suuryritysten kanssa, Eeva Pihlajaniemi

15.15 Muut asiat ja keskustelua

15.30 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu Metalreality Networkin verkostopalaveriin tällä lomakkeella. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään Teams-kokouksen linkki tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Lisätietoa:

Boris Karandassov, projektipäällikkö, Metalliverkostosta elinvoimaa -hanke
Wirma yrityspalvelut, Lappeenrannan kaupunki
puh. 040 612 9131, boris.karandassov@lappeenranta.fi

Eeva Pihlajaniemi, yrityspalvelupäällikkö,
Wirma yrityspalvelut, Lappeenrannan kaupunki
puh. 0440 523 056, eeva.pihlajaniemi@lappeenranta.fi


Metalreality Network on vuonna 2020 Etelä-Karjalaan perustettu yrityslähtöinen yhteistyöverkosto. Verkosto keskittyy pääasiassa metalliteollisuuden toimialaan, mutta se on avoin myös toimialan ulkopuolisille toimijoille.

Vuosina 2020-2022 Metalreality Networkia kehitetään Metalliverkostosta elinvoimaa –hankkeessa, jota koordinoi Lappeenrannan kaupungin Wirma yrityspalvelut. Hanke on saanut rahoitusta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta, ja sitä rahoittaa Kaakkois-Suomen ELY-keskus. Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston osuus on 118559,61 € ja valtion osuus on 163725,19 €