Pk-yritysten rahoituslähteitä -tietoisku

-

Tarvitsetko lisärahoitusta yrityksesi toiminnan kehittämiseen? Suunnitteleeko yrityksenne kasvua ja uudistumista laajentamalla liiketoimintaa, mutta et tiedä, mistä siihen voisi saada rahoitusta? 

Tule mukaan Pk-yritysten rahoituslähteitä -tietoiskuun torstaina 16.9. klo 14–16. Saat kattavan tietopaketin yleisimmistä julkisista rahoituslähteistä.

Tietoisku on suunnattu erityisesti eteläkarjalaisille valmistavassa teollisuudessa toimiville pk-yrityksille, jotka haluavat päivittää tietonsa yritystoiminnan kehittämiseen, kansainvälistymiseen, tuotekehitykseen, kaupallistamiseen tai markkinointiin saatavilla olevista julkisista rahoituslähteistä.

Ohjelma:

14:00 Tilaisuuden avaus

14:05 Maaseutuohjelman mahdollisuudet yritystoiminnan tukemiseen (Eija Harju, Kaakkois-Suomen ELY-keskus)

14:30 Business Finlandin tuet liiketoiminnan kehittämiseen ja kansainvälistymiseen (Satu Mäkelä, Business Finland) 

14:55 Tesi – Sijoitamme suomalaisyritysten kasvuun ja kansainvälistymiseen (Kalle Myllylä, Suomen Teollisuussijoitus Oy)

15:20 Kokemuksia rahoituksen hakemisesta pk-yrittäjän silmin (Outi Pikkusilta, Jotex Works Oy)

15:35 Finnveran rahoituspalvelut pk-yrityksille (Markus Korpela, Finnvera)

15:50 Tukea ja sparrausta rahoituksen hakemiseen (Eeva Pihlajaniemi, Wirma yrityspalvelut, Lappeenrannan kaupunki)

16:00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu tilaisuuteen tällä lomakkeella 14.9.2021 mennessä. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään Teams-kokouksen linkki tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Lisätietoa:

Boris Karandassov, projektipäällikkö, Metalliverkostosta elinvoimaa -hanke
Wirma yrityspalvelut, Lappeenrannan kaupunki,
puh. 040 612 9131,
boris.karandassov@lappeenranta.fi

Eeva Pihlajaniemi, yrityspalvelupäällikkö,
Wirma yrityspalvelut, Lappeenrannan kaupunki,
puh. 0440 523 056,
eeva.pihlajaniemi@lappeenranta.fi


Tietoisku järjestetään Metalreality Networkin yritysten aloitteesta. Tietoiskun toteutus kuuluu Metalliverkostosta elinvoimaa -hankkeen toimenpiteisiin.

Metalreality Network on vuonna 2020 Etelä-Karjalaan perustettu yrityslähtöinen yhteistyöverkosto. Verkosto keskittyy pääasiassa metalliteollisuuden toimialaan, mutta se on avoin myös toimialan ulkopuolisille toimijoille. Lue lisää Metalreality Networkin verkkosivuilta: https://metalreality.fi.

Vuosina 2020-2022 Metalreality Networkia kehitetään Metalliverkostosta elinvoimaa –hankkeessa, jota koordinoi Lappeenrannan kaupungin Wirma yrityspalvelut. Hanke on saanut rahoitusta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta, ja sitä rahoittaa Kaakkois-Suomen ELY-keskus. Lue lisää hankkeesta: https://www.wirma.fi/yritysverkostot/metalreality-network.