Suunnittelutalkoot teollisuuden toimijoille

-

ÄLYKKÄITÄ RATKAISUJA TEOLLISUUDEN OSAAMISMURROKSESSA

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden menestyjäliigaa? Onko yrityksessänne riittävästi ja oikeanlaista osaamista tulevaisuuden kasvun tekemiseksi?

Tule mukaan teollisuuden toimijoiden suunnittelutalkoisiin kuulemaan ja ideoimaan ratkaisuja tulevaisuuden menestykselle sekä rakentamaan yhdessä pohjaa avoimelle ja ratkaisukeskeiselle yhteistyölle alueen elinvoimaisuuden vahvistamiseksi ja kasvun esteiden purkamiseksi. Viime vuonna järjestetyissä teollisuuden suunnittelutalkoissa korostuivat kaupungin ja yrittäjien välinen vuoropuhelu, osaava työvoima sekä yritysten tontti- ja toimitilatarpeet. Tämän vuoden tilaisuudessa käymme läpi ajankohtaisia asioita sekä ideoimme yhdessä, miten kaupungin elinvoimaisuutta viedään eteenpäin konkreettisin teoin vuonna 2022.

Liiketoiminnan tavoitteet, työn teon tapojen muutos ja osaamismurros vaikuttavat tällä hetkellä jokaiseen yritykseen.  Työn yhä vahvempi teknologistuminen haastaa myös nykyosaajia ja lisää tarvetta osaamisen uudistamiseen. Osaamisen aktiivinen johtaminen tulee olla jokaisen yrityksen toiminnan keskiössä, mikäli yritys haluaa pysyä kilpailukykyisenä ja varmistaa kasvun myös tulevaisuudessa.

Keskusteluissa mukana Lappeenrannan kaupungin Elinvoima ja kaupunkikehityksen toimialajohtaja Pasi Leimi, sidosryhmäjohtaja Johanna Väyrynen ja yrityspalvelupäällikkö Eeva Pihlajaniemi. Tilaisuudessa kuulemme myös Teknologiateollisuus ry:n Jari Kinnusen puheenvuoron teollisuuden tulevaisuuden näkymistä ja Saranen Consultingin Jenni Kankkusen ja Markku Suoperän sekä Barona Itä-Suomen Raine Pulkkisen näkemyksiä älykkäistä ratkaisuista osaamismurroksessa.

Tätä tilaisuutta et halua jättää väliin. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan yhdestä kuumimmasta aiheesta, miten saada alueen elinvoimaisuutta nousuun!

Aika:

Keskiviikko 10.11. klo 7.45 - 10.15

Paikka:

Lappeenranta, Kehruuhuone Lappeenranta aamiaisen merkeissä. Mahdollisuus myös etäyhteyteen TEAMSin välityksellä, linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostiin ennen tilaisuuden alkua.

OHJELMA

 • Tilaisuuden avaus
  Eeva Pihlajaniemi, yrityspalvelupäällikkö, Wirma yrityspalvelut
   
 • Toimialakatsaus: Teollisuus
  Jari Kinnunen, aluepäällikkö, Teknologiateollisuus ry.
   
 • Kasvun kaupunki? Katsaus kaupunkistrategiaan
  Johanna Väyrynen, Lappeenrannan kaupungin sidosryhmäjohtaja
   
 • Lappeenrannan kaupungin edunvalvonta
  Markku Heinonen, Lappeenrannan kaupungin kehitysjohtaja
   
 • Miten vastaamme yhdessä yritysten tarpeisiin jatkossa paremmin?
  Eeva Pihlajaniemi, yrityspalvelupäällikkö
   
 • Keskustelua
   
 • Älykkäät ratkaisut osaamismurroksessa – osaamisen hankinta, osaamisen uudistaminen sekä muutos- ja vähennystilanteet
  Raine Pulkkinen, Area Manager, Barona Itä-Suomi
  Jenni Kankkunen, Chief Strategy Officer, Saranen Consulting
  Markku Suoperä, Director, Change Services, Saranen Consulting

Paikan päällä osallistuville on tarjolla aamupalaa klo 7.45 alkaen.

Keskustelun pohjalta pohditaan kaupungin lupaukset vuodelle 2022.

Ilmoittauduthan viimeistään 3.11.2021.

Ilmoittautumislinkki: https://www.suknestor.fi/ilmoittaudu/SuunnittelutalkootTeollisuudenToimijoilleTorstaina/