Kuva: Ville Tulkki

TRUST TOOLS Consulting

Tiina Kähkösen polku on käynyt LUT-yliopistolta Maavoimien esikuntaan ja väitöstutkimuksessa kehitetyn luottamuskorjauskäytäntöjen mittariston innoittamana kohti TRUST TOOLS Consulting Oy:n seuraavaa askelta.

TRUST TOOLS Consulting Oy:n Toimitusjohtaja Tiina Kähkösen työhistoriaan, varsinkin sen alkuaikoihin, sisältyy useita vuosia sekä kokoaikaisena että osa-aikaisena yrittäjänä toimimista. Vuonna 1997 tie vei LUT-yliopistoon, jossa työuraa Kähkösellä kertyi kaiken kaikkiaan jopa yli 22 vuotta. 22 vuoden sisään kuuluu kokemusta monenlaisen erilaisen työtehtävän parissa:

- Viimeisimmäksi olin suunnittelijana hankintojen parissa, Kähkönen muistelee. 

Huhtikuussa 2019 Kähkönen siirtyi Valtion virkaan Puolustusvoimille, jossa hän toimi erikoissuunnittelijana Maavoimien esikunnassa Mikkelissä. Työn ohessa hän teki väitöskirjatutkimusta vuodesta 2017 lukien, ja valmistui Kauppatieteiden tohtoriksi alkuvuodesta 2022. 

Trust Tools Consulting Oy sai alkunsa syyskuussa 2021 väitöstutkimuksessa kehitetyn luottamuskorjauskäytäntöjen mittariston innoittamana. 

Trust Tools Consulting Oy tarjoaa yrityksille luottamusaiheisia henkilöstökyselyjä

Yrityksen kyselyjen tarkoituksena on tuottaa apuvälineitä yritysten kokonaisvaltaiseen luottamuksen rakentamiseen ja lisäämiseen. Lisäksi yrityksille on tarjolla työhyvinvointikysely, joka tuottaa yrityksille apuvälineitä henkilöstön työtyytyväisyyden lisäämiseen. Yritys tarjoaa myös henkilökohtaisia yksilötestejä, kuten Stressitesti sekä Persoonallisuus & Asenne-testi, jotka sopivat henkilön itsetuntemuksen lisäämiseen, jolloin on mahdollista tunnistaa sekä kehittää omia vahvuuksia ja voimavaroja. Nämä testit on tarkoitettu myös kuluttaja-asiakkaille.

Elokuussa 2022 on avautunut trusttools.fi verkkokauppa, jossa kaikki edellä mainitut testit ja kyselyt on esitelty sekä siellä ne ovat myös suoraan ostettavissa. 

Wirmaan yhteyttä jo ennen yrityksen perustamista

Kähkönen otti Wirmaan yhteyttä jo ennen yrityksen perustamista saadakseen tietoa verkostoitumismahdollisuuksista ja varmistaakseen sen, että hän oli tehnyt yrityksen perustamiseen liittyvät asiat oikein. 

- Olen kokenut saaneeni Wirmasta asiantuntevaa ja ystävällistä apua sekä tukea. Wirma on ollut tukena ja myös kiinnostunut siitä "miten menee" koko yrittäjyyden alkutaipaleen aikana, Kähkönen kommentoi. 

Kähkönen on itse kiinnostunut verkostoitumismahdollisuuksista sekä yritysten kasvukehitykseen tähtäävistä toimenpiteistä ja projekteista. 

- Noin yleisesti ajateltuna toivon, että Lappeenranta on kaikille yrittäjille tai yrittämistä suunnitteleville yritysmyönteinen, ja että Wirman kaltaiset palvelut yrittäjille säilyvät. Toivon, että kaupunkikehitys säilyy aktiivisena siten, että alueella järjestetään muun muassa riittävästi houkuttelevia tapahtumia, joita myös mainostetaan, Kähkönen toivoo.

Jos Lappeenranta pystyy luomaan matkailijoita, asukkaita ja yrittäjiä houkuttelevan hyvän imagon, myös yrityksille luodaan sitä kautta parempia mahdollisuuksia onnistua yritystoiminnassaan. On myös tärkeää, että hyviä toimitiloja erityyppisille kauppaliikkeille sekä palvelu- ja asiantuntijatoimistoille on saatavilla riittävästi sekä kohtuulliseen hintaan

 

Tutustu TRUST TOOLS Consulting Oy:n palveluihin täällä:

 https://www.trusttools.fi/

Tilaa uutiskirje

Vinkkaamme Wirman kuukausittain ilmestyvässä uutiskirjeessä Lappeenrannan seudun hyödyllisistä koulutuksista, tapahtumista ja muista ajankohtaisista teemoista.

Tutustu Lappeenrannan kaupungin Wirma yrityspalveluiden tieto- ja rekisteriselosteeseen tästä ja evästekäytäntöihin tästä.