Ota yhteyttä

Etusivu » Wirma » Ajankohtaista » Rekry: Markkinointiviestinnän harjoittelija

Etsimme markkinointiviestinnän harjoittelijaa

 

Oletko kiinnostunut markkinointiviestinnästä ja haluatko oman kädenjälkesi näkyviin? Tarjoamme liiketalouden- tai kauppatieteen opiskelijalle näköalapaikan 13 hengen energisessä yrityspalvelutiimissä. Haemme palkalliseen harjoitteluun innovatiivista korkeakouluopiskelijaa.

Olet valmis tiimityöhön, jossa uskallat laittaa itsesi likoon. Olet sujuva somenatiivi, joka kykenee monipuoliseen sisällön- ja markkinointimateriaalin tuotantoon, sekä niihin liittyvän analytiikan koostamiseen. Pelikenttääsi kuuluu myös markkinointiviestinnän kehittäminen. Edellytämme sinulta hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa, hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä kehittämiseen tähtäävää otetta. Hakijan motivaatio on meille kuitenkin kokemusta tärkeämpää. Hakuprosessissa voit hyödyntää myös videohakemusta.

Wirma yrityspalvelut on Suomen uusyrityskeskuksen jäsen ja tarjoaa laatusertifioitua yritysneuvontaa Lappeenrannan alueella aloittaville ja toimiville yrityksille.

Harjoittelu kestää 3-5 kuukautta ja on mahdollista sovittaa opiskelijan aikatauluihin joustavasti. Tarkemmasta ajankohdasta sovitaan erikseen valinnan yhteydessä.

Hakeminen tapahtuu kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Hakuaika päättyy 3.3.2020 klo 15.

Lisätiedot:
Yrityspalvelupäällikkö
Eeva Pihlajaniemi
eeva.pihlajaniemi@lappeenranta.fi
p. 044 052 3056