Ota yhteyttä

Etusivu » Wirma » Ajankohtaista » Tuo ideasi esiin Keksintöjen Viikko –tapahtumassa 5.-6.10.2018

Tuo ideasi esiin Keksintöjen Viikko –tapahtumassa 5.-6.10.2018 

 

Onko sinulla tuote- tai palveluidea, jossa on ainesta kaupalliseksi tuotteeksi? Etsitkö yhteistyökumppaneita tai rahoittajia? Haluaisitko testata ideaasi ja kerätä asiakaspalautetta vai kaipaatko ideallesi näkyvyyttä? Kaikki tämä onnistuu Keksintöjen Viikolla!

Pohjoisessa Keski-Suomessa Viitasaarella jo 12. kerran järjestettävä Keksintöjen Viikko –tapahtuma kokoaa yhteen keksijät, tuotekehittäjät, startup-yrittäjät, rahoittajat, asiakkaat ja innovaatioalan asiantuntijat tarjoten ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitumiseen ja yhteistyökumppaneiden löytämiseen.

Löydä yhteistyökumppaneita, uusia ideoita ja asiakkaita!

Messuilla on esillä toinen toistaan mielenkiintoisempia tuote- ja palveluinnovaatioita ja erilaisten kohtaamisten tuloksena on syntynyt uutta yritystoimintaa, solmittu merkittäviä yhteistyösopimuksia ja monet uudet ideat ovat nähneet päivänvalon.

Paikalla on myös median edustajia ja kiinnostavimmat tuotteet ja palvelut ovat saaneet runsaasti julkisuutta eri medioissa. Tapahtumassa vierailee vuosittain pari tuhatta kävijää.  Messujen yhteydessä järjestetään myös useita mielenkiintoisia luentoja ja oheistapahtumia. 

 

Lisätietoa tapahtumasta:

Referenssit www.keksintojenviikko.fi/referenssit_244

Miksi osallistua tapahtumaan www.keksintojenviikko.fi/tutustu_205

Ohjelma www.keksintojenviikko.fi/tapahtuma_ja_ohjelma/messuohjelma_2018_235

 

Lisätiedot:

Kehittämisyhtiö Witas Oy

puh. 044 577 6385

www.keksintojenviikko.fi 

Facebook: facebook.com/keksintojenviikko1

Instagram: @keksintojenviikko

YouTube: Keksintöjen Viikko