Ota yhteyttä

Etusivu » Wirma » Ajankohtaista » Yrityshautomo Business Mill avasi uuden verkkopalvelun

Yrityshautomo Business Mill avasi uuden verkkopalvelun

Business Mill tarjoaa maksutta yrityksille tai yrittäjiksi aikoville asiantuntijapalveluita, tukea ja neuvoja. Yrityshautomo avasi uuden verkkopalvelun 22. tammikuuta. Uudenaikaisen palvelukanavan kautta yhteydenotto hautomon tiimiin on entistä helpompaa.

Skinnarilan kampuksen yrityshautomolta saa käytännön tukea kasvuun ja menestykseen. Business Millin vetäjä Mikko Ojapelto kertoo, että yrityshautomon palveluita voivat hyödyntää kaikki kasvuhaluiset eteläkarjalalaiset yritykset ja tiimit sekä kampuksen opiskelijat ja henkilökunta.

- Olemme mukana tukemassa yrittäjää tai yritystä sen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Nelihenkisen ketterän tiimimme tavoittaa nyt entistä helpommin ja nopeammin uuden verkkopalvelumme kautta. 

Osoitteessa businessmill.fi toimivalla palvelusivustolla kerrotaan tuorein ja aidoin tarinoin, miten yrityshautoman tiimi on auttanut yrityksiä kasvuun tai tukenut ja neuvonut eteenpäin omalla tiellään.

- Suosittelen tutustumaan myös palveluun kokoamaamme meiltä usein kysyttyjen kysymysten osioon – se avaa tarvittaessa lisää palveluitamme kaikille meistä kiinnostuneille. Ja lisääkin saa aina kysyä, Ojapelto vinkkaa.

Business Mill tarjoaa osaamispohjaisille ja kasvuhaluisille eteläkarjalaisille yrityksille ja tiimeille monipuolista tukea liiketoiminnan kehittämiseen. Business Mill on osa LAB-ammattikorkeakoulua ja toiminnan rahoittaa pääasiallisesti Lappeenrannan kaupunki.

businessmill.fi

Lisätiedoissa otathan yhteyttä: Business Mill, Mikko Ojapelto, p. 050 5121 853, mikko.ojapelto@lab.fi.