Ota yhteyttä

Etusivu » Wirma » Tapahtumat » Bókun - Varaus- ja myyntialusta tutuksi matkailualan yrittäjille
16.10.2019 - 09:00 - 16:00

Villmiehenkatu 1, Lappeenranta

 

Paikka: Valtuustosali, Lappeenrannan kaupungintalo klo 9-16 
 

Lappeenrannan lentoliikenteen kasvaessa kaupunki yhteistyössä goSaimaan ja Imatran Seudun Kehitysyhtiön kanssa kannustaa yrityksiä tuomaan palvelunsa sähköisiin kanaviin. Bókun varausalusta on tarkoitettu yrityksille, jotka tarjoavat yksittäisille kansainvälisille matkailijoille elämys-, retki-, aktiviteetti- ja muita palveluja. Kun tuotteet ja palvelut ja niiden kapasiteetti, hinta ja muut tiedot on tuotettu alustalle, voi yritys julkaista tarjonnan online-varattavassa muodossa omilla ja kumppanien sivuilla, sekä tarjota palveluitaan kansainvälisiin myyntikanaviin. Matkailijoiden suosima Tripadvisorin omistama kanava ottaa toteutuneesta myynnistä kuukausittain ainoastaan 0,1% palvelumaksun.
 

Valmennuspäivän aikana käydään läpi mm.:

– Mikä on Bókun

– Yritystilin perustiedot

– Sopimukset ja raportit

– Millainen on hyvä tuote digitaalisissa kanavissa

– Tuotteen luonti ja ylläpito

– Online- ja manuaaliset varaukset

– Komissiot

– Marketplace sopimukset ja ristiinmyynti

– Vinkkejä jakelukanavista
 

Valmennuksen aikana ei julkaista valmiita tuotteita yritysten nettisivuille. Suosittelemme, että yritysten nettisivujen ylläpitäjä tutustuu Bókunin widgeteihin kun tuotteet on julkaistu, ja nostaa tuotteet tarjolle sopivaksi katsomiinsa kohtiin sivustolla. Valmennuksen toteuttaa Johanna Orpana. Yhteistyössä goSaimaa Oy ja Imatran Seudun Kehitysyhtiö.

Lappeenrannan matkailu tarjoaa valmennuksessa aamu- ja iltapäiväkahvit osallistujille. Kaupungintalon lounasravintolassa on mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen.

Tervetuloa - valmennus on maksuton!

HUOM!  Vastaava valmennus pidetään myös Imatralla seuraavana päivänä 17.10., joten mikäli tämä Imatralla pidettävä päivä ei sovi, niin voit osallistua ilmaiseksi myös Imatran tilaisuuteen. Linkki Imatran valmennukseen.

Kerrothan ilmoittautumislomakkeen Lisätiedot -kohdassa mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot tarjoiluja varten.
 

Ilmoittautumislinkki: https://www.suknestor.fi/ilmoittaudu/BokunVarausJaMyyntialustaTutuksiMatkailualan/