Ota yhteyttä

Etusivu » Wirma » Tapahtumat » Joulukahvit soteyrittäjille 10.12.2019
10.12.2019 - 14:00 - 16:00

Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

Joulukahvit soteyrittäjille

Tiistaina 10.12.2019 klo 14–16
Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs

Sote-yrittäjien, Eksoten ja kaupungin välinen yhteistyö on erittäin tärkeää. Kentällä on runsaasti erilaisia palvelutarpeita, joihin avun voi hyvinkin tuoda eteläkarjalainen yrittäjä joko yksin tai yhdessä toisen kanssa. Lappeenrannan kaupunki haluaa rakentaa pohjaa avoimelle, ratkaisukeskeiselle yhteistyölle ja vuoropuhelulle alueen elinvoimaisuuden vahvistamiseksi ja kasvun esteiden purkamiseksi. Tähän liittyen järjestettiin syyskuussa Tulevaisuuden suunnittelutalkoot –tilaisuus, jossa oli koolla noin 30 sote-alan yrittäjää ja Eksoten sekä kaupungin edustajia.

Yhdessä ideoitiin monia kehittämisehdotuksia toistemme tunnettavuuden, vuorovaikutuksen ja yhteistyön edistämiseksi. Yksi esille noussut asia oli Eksoten toimitusjohtajan ja kaupunginjohtajan tutustuminen sote-yrittäjiin. Iloksemme voimme todeta, että tämä toive toteutuu nyt ja olet sydämellisesti tervetullut joulukahveille kaupungintalolle yllä olevan otsikon mukaisesti. Tilaisuus on vapaamuotoinen parituntinen.

Alussa kuitenkin ajankohtaisia kuulumisia kaupungin puolelta esittää kaupunginjohtaja Kimmo Jarva ja hyvinvointipalvelujen kehittämispäällikkö Sanna Natunen. Eksoten puolelta vastaavasti toimitusjohtaja Timo Saksela ja kehitysjohtaja Merja Tepponen. Josko vaikka kuulisimme, millaisia kehittämisehdotuksia Eksoten talouden tervehdyttämiseksi on löytynyt heidän henkilöstönsä kehittämisideoiden pohjalta ja löytyisikö sieltä joidenkin töiden hoitamiseen mahdollisesti tilaisuuksia myös alueemme yrittäjille?

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan to 5.12.2019 klo 12 mennessä osoitteessa:

https://www.suknestor.fi/ilmoittaudu/JoulukahvitSoteyrittajille/

(jos linkki ei aukea, vaihda selaimeksi esim. Chrome tai Firefox)
Tervetuloa!

Lisätietoja tarvittaessa:
Yritysneuvoja Pirjo Kuuluvainen
Lappeenrannan kaupunki, Wirma yrityspalvelut
pirjo.kuuluvainen@lappeenranta.fi
p. 040 573 3870