Ota yhteyttä

Etusivu » Wirma » Tapahtumat » Kaupunginjohtajan aamukahvit yrityksille (Teams)
27.05.2020 - 08:00 - 10:00

MS Teams

Kaupunginjohtajan aamukahvit yrityksille
 

Haluatko karsia kuluja ja säästää ympäristöä? Tule keskustelemaan ja kuulemaan uusiutuvan energian ja lämmityksen ratkaisuista PK-yrityksissä, mitä kaupungin ilmasto-ohjelma tarjoaa yrityksille, miten yritykset voivat rakentaa kokeiluympäristöjä yhdessä kaupungin kanssa sekä miten LUT ja LAB yhteistyöllä yritykset voivat rakentaa kestävää, vihreää liiketoimintaa? Kuulemme myös Etelä-Karjalan energianeuvonnan vinkit yrityksille. Tilaisuus järjestetään teams-kokouksena.

Tilaisuuden avaa kaupunginjohtaja Kimmo Jarva. Kaupunginjohtajan lisäksi tilaisuudessa napakoita tietoiskuja antavat Riikka ja Viljami Mehiläinen (Elektroway Oy), Timo Lappalainen (Proheat Oy), Henri Karppinen LAB ammattikorkeakoulusta, Jari Varis LUT-yliopistosta, Caro Pohjola Lappeenrannan yrittäjistä sekä Ilkka Räsänen, Ville Reinikainen ja Markku Heinonen Lappeenrannan kaupungilta.

Pyydämme ilmoittautumiset 21.5.2020 mennessä: https://www.suknestor.fi/ilmoittaudu/KaupunginjohtajanAamukahvitYrittajilleTilaisuus/

Huom! Jos linkki ei aukea, kokeile toista selainta.

Ilmoittautuneille tullaan lähettämään teams-linkki kokousta varten viimeistään 25.5.

Koska emme voi virtuaalisesti kahvia tarjota, keitetään aamukahvit itse. Ilmoittautuneille tullaan lähettämään koodi, jolla voi tilata kahvipussin joko Lehmus Roasteryltä tai Makea Coffeelta.