Ota yhteyttä

Etusivu » Wirma » Tapahtumat » Projects & Part-time jobs LUT-yliopistolla 12.9. klo 13-16
12.09.2019 - 13:00 - 16:00

LUT University

Hyödynnä LUT:n opiskelijoita yrityksenne toiminnassa!

Uudet opiskelijat ovat vallanneet Skinnarilan kampuksen ja vanhemmat tieteenharjoittajat palaavat opintojen pariin viimeistään ensi viikolla. Paikallisten yritysten näkökulmasta tämä tarkoittaa, että nohevat opiskelijat ovat jälleen yritysten käytössä monin tavoin koko alkavan lukuvuoden ajan. Muistattehan siis hyödyntää opiskelijoita:

  • Osa-aikaisina työntekijöinä. Monet opiskelijoistamme haluavat tehdä säännöllistä osa-aikatyötä opintojensa ohessa. Parhaimmillaan työ on omaan alaan liittyvää tai sitten muuta työkokemusta tuottavaa. Opiskelijat kyselevät paljon työmahdollisuuksista Lappeenrannan seudulla.
  • Keikkatyöntekijöinä. Jos yritykselläsi on tarvetta tarpeen mukaan töihin kutsuttavalle keikkatyövoimalle, kannattaa muistaa että Skinnarilan kampuksella opiskelee noin 8000 opiskelijan työvoimareservi. Osa-aika- ja keikkatyöt ovat myös erinomainen tapa kasvattaa tulevia kesä- ja vakituisia työntekijöitä.
  • Yrityksen erilaisten pienten haasteiden ratkaisijoina. Opiskelijat tekevät lukuvuoden aikana monia opintoihin liittyviä harjoitus- ja projektitöitä, joissa he voivat ratkoa yritysten erilaisia haasteita. Oikeat yrityscaset tekevät opiskelusta huomattavasti motivoivampaa ja samalla opiskelijat pystyvät kehittämään monia tulevaisuudessa tarvittavia työelämätaitoja ja luomaan verkostoa työelämään. Parhaimmillaan yritys saa usein monikulttuurisissa ryhmissä tehtävistä harjoitustöistä uusia näkemyksiä ja valmiita ratkaisuja haasteisiinsa.
  • Suunnittelu-, kehitys- ja tutkimustehtävien tekijöinä. Vuositasolla Skinnarilan kampuksen opiskelijat tekevät yli 1 500 ammattikorkeakoulun opinnäytetyötä, kandidaatintyötä, diplomityötä tai pro gradu -työtä. Lopputöiden avulla yritykset ja muut organisaatiot voivat löytää ratkaisun käytännön ongelmaansa tai teetättää vaikka tarvittavan taustaselvityksen tai uuden kehittämissuunnitelman. Lopputyöt ovat myös erittäin voimakas, edullinen ja riskitön rekrytointikanava uusien työntekijöiden palkkaamiseen.

Mikäli yrityksellänne on tarjota LUT-yliopiston tai Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijoille vähintään yksi osa-aika- tai keikkatyö ja/tai harjoitus-, projekti- tai lopputyöaihe, olette tervetulleita lukuvuoden ensimmäiseen rekrytointitapahtumaamme.

Projects & Part-time jobs -tapahtuma järjestetään LUT-yliopistolla torstaina 12.9.2019 klo 13-16. Tapahtuma on yrityksille ilmainen.

Ilmoittaudu tapahtumaan nyt! Ilmoittautuminen päättyy 2.9.2019. Lisätietoja löydät nettisivuiltamme.