Ota yhteyttä

Etusivu » Wirma » Tapahtumat » Verkostoista voimaa metsä- ja luontopalveluyrityksille
17.01.2019 - 08:30 - 14:00

Laserkatu 6, Lappeenranta

Verkostoista voimaa metsä- ja luontopalveluyrityksille

 

Biotalouden kehitys avaa yhä lisääntyvässä määrin uusia liiketoimintamahdollisuuksia metsäisille yrittäjille. Metsäpalveluyrityksille kasvun paikat näyttäytyvät mm. metsänhoitopalveluiden lisääntyvänä kysyntänä erityisesti metsäteollisuuden raaka-ainekysynnän myötä. Kiinnostus metsään liittyviä luonnontuotteita ja matkailupalveluita (esim. terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät palvelut) kohtaan niin kotimaisilla kuin kansainvälisillä markkinoilla on kovaa. Kasvu näkyy metsä- ja luontopalvelu- sekä luonnontuotealan yritysten määrän lisääntymisenä ja yritysten laajentumisena.

Aiheeseen liittyen järjestetään torstaina 17.1.2019 yrittäjäpäivä. Päivän tavoitteena on kertoa yrittäjyyttä kehittävistä hankkeista ja keskustella yrittäjien tarpeista. Tule verkostoitumaan ja tutustumaan Kaakkois-Suomen yrittäjyyttä kehittävään hanketoimintaan ja koulutustarjontaan.

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuminen 14.1.2019 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään kertapysäköinti ohjeet ja pysäköintilupa myöhemmin.