Ota yhteyttä

Etusivu » Wirma » Verkostot ja yhteistyökumppanit » EKMET - Etelä-Karjalan metallialan yritysten yhteistyöryhmä

EKMET - Etelä-Karjalan metallialan yritysten yhteistyöryhmä

Wirma Lappeenrannan koordinoima Etelä-Karjalan metallialan yritysten  yhteinen markkinointi- ja yhteistyöryhmä EKMET on toiminut jo 15 vuoden ajan. EKMETiläiset tapaavat toisiaan säännöllisesti, osallistuvat yhdessä kehittämishankkeisiin ja markkinoivat osaamistaan yhdessä mm. vuosittain järjestettävillä Tampereen Alihankintamessuilla. Verkoston avulla myös pienet yritykset pystyvät osallistumaan tarjouskilpailuihin tarjoamalla kokonaisuuksia yhdessä.

Voimaa yhdessä

Ekmet on Etelä-Karjalan metallialanyritysten yhteinen markkinointi- ja yhteistyöryhmä. Kymmenen yritystä yhdessä, joilta löytyy monipuolista osaamista ja pitkää kokoemusta konepajavalmistukseen. Yhdessä mahdollisuus valmistaa suurempia kokonaisuuksia.Yritysten voimavarojen yhdistämisellä saadaan muodostettua kokonaisuus joka pystyy ottamaan suurempia hankkeita ja näin ollen palvelemaan isompia asiakkaita.

Ekmet yritysten parhaat ominaisuudet yhdistämällä saadaan hyvä ja monipuolinen kokonaisuus jossa tekeminen onnistuu runkorakenteista valmiiden koneiden ja laitteitten valmistukseen.

EKMET -Yritykset

Konepaja Astex Gear Oy

Ilottulantie 467
53400 LAPPEENRANTA
puh. 010 666 2350

esa.astikainen@astex.fi

www.astex.fi

Konepaja Astex Gear Oy on koneistuksiin keskittynyt konepaja. Toimitamme tuotteita sekä kotimaahan että ulkomaille. Toimipaikkamme on Lappeenrannassa ja sivutoimipiste Rakveressa Virossa. Erikoisosaamistamme ovat vaativat koneistukset. Koneistamiamme materiaaleja ovat mm. RST, HST, Hastelloy, valut, muovit, alumiiniseokset ja kuparimetallit.

 

Finn-Valve Oy
Varastokatu 10, 
54100 JOUTSENO
puh. 0207 436 900
timo.vaisanen@finn-valve.com

www.finn-valve.com

Korkealaatuiset polyuretaanielastomeerituotteet kuten telojen ja pyörien pinnoitukset, koneenrakennuksen erikoisosat ja kulutusosat.

 

Imatran Teräsvalmiste Oy
Sukkulakatu 2, 
55120 IMATRA
puh: 05-5434600
imatran.terasvalmiste@imte.fi

www.imatranterasvalmiste.fi

Imatran Teräsvalmiste oy on pääasiassa kotimaisen vientikonepajateollisuuden yhteistyökumppani keskiraskaissa levy – ja koneistus komponenteissa.
Päämateriaaleina ruostumattomat ja haponkestävät materiaalit.

 

Jousteel Oy
Valimontie 5, 
54100 JOUTSENO
puh. 0207 649 640
jousteel@jousteel.fi

www.jousteel.fi

Jousteel Oy:llä on ratkaisu tarvitsitpa säiliöitä, teräsrakenteita, kone ja laiteasennuksia tai osaavaa palvelua teollisuuden kunnossapitoon.

 

 

Karjalan Konepaja
Kannaksentie 3, 
59100 PARIKKALA
puh. (05) 6880 800
fax. (05) 470 342
simo.salminen@karjalankonepaja.fi

www.karjalankonepaja.fi

Karjalan Konepaja-konserni on keskiraskaan metalliteollisuuden tilauskonepaja-konserni, jolla on tuotanto- ja asennusyksiköt sekä Itä-Suomessa Parikkalassa että Lounais-Suomessa Harjavallassa. Olemme erikoistuneet vaativiin projektitoimituksiin ja erityisosaamisalueitamme ovat putkisilta-, kuljetinsilta-, ristikko- ja runkorakenteet sekä voima- ja kattilalaitosrakentaminen oheisrakenteineen.  Palvelemme asiakkaitamme pitkäaikaisella kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla kokonaistoimituksin, jotka voivat käsittää suunnittelun, valmistuksen, pintakäsittelyn, kuljetuksen ja asennuksen.

 

RÄMÖ Oy
Sulattimonkatu 4,
55800 IMATRA
puh. 05-6850400
fax. 05-6850434

tarmo.hirvonen@ramo.fi

www.ramo.fi

Rämö Oy on v. 1935 perustettu keskisuuri keskiraskas konepaja. Monipuolinen konekanta ja osaava henkilökunta antavat mahdollisuuden monipuoliseen konepaja valmistukseen. Toimimme vientiteollisuuden sekä kotimaisten yritysten alihankintakonepajana. Mahdollisuudet on tehdä koneenrakennukseen liittyviä osia ja rakenteita pienistä suuriin kappaleisiin jopa kokoonpantaviin rakenteisiin.

Olemme valmiit tarjoamaan osaamistamme, mottona levystä tuotteeksi.