Työnantajakanava

Työnantajakanavalta löydät alueemme yrityksiä, joista opiskelijalla on mahdollisuus kysyä harjoittelupaikkaa, kesätyöpaikkaa tai paikkaa suorittaa opinnäyte- tai diplomityö.

Olemme luoneet työnantajakanavan helpottamaan ja nopeuttamaan opiskelijoiden työllistymistä. Työnantajakanavalta löydät alueemme yrityksiä, joista opiskelijalla on mahdollisuus kysyä harjoittelupaikkaa, kesätyöpaikkaa tai paikkaa suorittaa opinnäyte- tai diplomityö. Näiden listattujen yritysten lisäksi on olemassa lukuisia muita yrityksiä, josta voit kysyä työ- tai harjoittelupaikkaa. Ole aktiivinen ja ota rohkeasti yhteyttä!

Työnantajakanavassa on maininta yrityksen kohdalla, minkä oppilaitoksen opiskelijoita yritykset voivat työllistää ja voisiko yritys työllistää myös muulla kuin suomen kielellä.

Listassa mainituilla yrityksillä ei välttämättä ole läpi koko vuoden avoinna työpaikkoja, vaan työpaikkoja tai harjoittelumahdollisuuksia voi olla vaihtelevasti. Kannattaa kuitenkin aina kysyä joko puhelimitse tai sähköpostilla tilanteesta ja miettiä yhdessä vaihtoehtoja ja ehkä toista ajankohtaa.

Pyrimme pitämään listan ajan tasalla, mutta kaikkiin muutoksiin emme välttämättä ehdi reagoida.

Lataa tiedosto tästä: Työnantajakanava Lappeenranta 2022

***

We have created the Employer Channel to facilitate and speed up the employment of students. On the Employer Channel, you will find companies in our area which may be able to offer an internship, a summer job or a place to complete a thesis or master's thesis. In addition to listed companies there are numerous other companies where you can ask for a job or an internship. Be active and feel free to contact them!

In this Employer Channel document you will find information about which educational institution the companies will employ from and whether the company could also employ a student who will work in a language other than Finnish.

The companies listed in document may not have vacancies throughout the year, but there may be other possibilities for jobs or internships. However, it is always worth asking either by phone or email about the situation.

We try to keep the list up to date, but we may not have time to react to all changes.

Download the file from here: Employer Channel Lappeenranta 2022

***

Lisätietoja / Additional information:
Hanna Anttonen
Asiantuntija, yrityspalvelut, osaava työvoima
Lappeenrannan kaupunki, Wirma yrityspalvelut
p. 040 865 5576
hanna.anttonen@lappeenranta.fi

Tilaa uutiskirje

Vinkkaamme Wirman kuukausittain ilmestyvässä uutiskirjeessä Lappeenrannan seudun hyödyllisistä koulutuksista, tapahtumista ja muista ajankohtaisista teemoista.

Tutustu Lappeenrannan kaupungin Wirma yrityspalveluiden tieto- ja rekisteriselosteeseen tästä ja evästekäytäntöihin tästä.