Yritysverkostot

Wirma on mukana useissa verkostoissa, joiden kautta saamme alueelle resursseja, tietoa, koulutusta, verkostoja ja edistettyä seudulle ja yrityksille tärkeitä asioita.
  • Asiantuntijaverkosto - Wirma tarjoaa Uusyrityskeskustoiminnan puitteissa mahdollisuutta maksuttomaan 45 min konsultaatioon asiantuntijaverkostomme pakeilla.
  • Business Mill - LAB ammattikorkeakoulun yhteydessä toimiva Business Mill -yrityshautomo keskittyy erityisesti niin kutsuttujen osaamispohjaisten yritysideoiden ja yritysten maksuttomaan neuvontaan. 
  • Greenreality Network - Greenreality Network on Etelä-Karjalassa toimiva energia- ja ympäristöalan yritysverkosto, joka luo sekä jäsenilleen että koko alueelle kasvua ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia.
  • Metalreality Network - Metalreality Network on  yrityslähtöinen yhteistyöverkosto, joka keskittyy pääasiassa metalliteollisuuden toimialaan
  • Green Campus Open - Green Campus open on LUT-yliopiston tutkimuksen kaupallistamisyksikkö, jonka tavoitteena on kehittää tutkimuksen ja yritystoiminnan välistä yhteistyötä, kehittää kasvuyrityksiä ja luoda uutta liiketoimintaa Suomeen.

Ole meihin yhteydessä

Lähetä viesti tai soita p. (05) 616 3400

Vastaamme puhelimeen arkisin 9 –16 välisenä aikana.

Tilaa uutiskirje

Vinkkaamme Wirman kuukausittain ilmestyvässä uutiskirjeessä Lappeenrannan seudun hyödyllisistä koulutuksista, tapahtumista ja muista ajankohtaisista teemoista.

Tutustu Lappeenrannan kaupungin Wirma yrityspalveluiden tieto- ja rekisteriselosteeseen tästä ja evästekäytäntöihin tästä.