Business Mill -yrityshautomo

LAB ammattikorkeakoulun yhteydessä toimiva Business Mill -yrityshautomo keskittyy erityisesti niin kutsuttujen osaamispohjaisten yritysideoiden ja yritysten maksuttomaan neuvontaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yrityksellä on kasvu- tai kansainvälistymistavoite, joka voi edellyttää esimerkiksi isomman yrittäjäporukan saattamista yhteen kampusalueen osaajista.

Business Mill -yrityshautomo on maakunnallinen toimija, jonka palvelut ovat tarkoitettu kaikille eteläkarjalaisille yrityksille. Se toimii yrittäjien ja tiimien välillä ohjaavana toimijana Skinnarilan kampuksen osaajiin ja asiantuntijoihin, joilta yritykset saavat apua esimerkiksi markkinatutkimuksen tekemisessä. Kampuksen asiantuntijat ja opiskelijat ovat käytettävissä myös esimerkiksi pilotointeihin tai mallinnuksiin.

Lue lisää Business Millin tarjoamista palveluista tai ota yhteyttä niin suunnitellaan yrityksesi kasvupolku yhdessä.

 

Ole meihin yhteydessä

Lähetä viesti tai soita p. (05) 616 3400

Vastaamme puhelimeen arkisin 9 - 16 välisenä aikana

Tilaa uutiskirje

Vinkkaamme Wirman kuukausittain ilmestyvässä uutiskirjeessä Lappeenrannan seudun hyödyllisistä koulutuksista, tapahtumista ja muista ajankohtaisista teemoista.

Tutustu Lappeenrannan kaupungin Wirma yrityspalveluiden tieto- ja rekisteriselosteeseen tästä ja evästekäytäntöihin tästä.